Podání zásilky - vytištěný štítek??

Dotaz

Ivana Matějíčková | 21.07.2023 11:54 | Ostatní

Dobrý den, při podání zásilky je vyžadováno mít nalepený vytištěný štítek. Bohužel ne všichni podávající mají tu možnost mít doma tiskárnu, na které by si zaslaný štítek mohli vytisknout. Proč není možnost přijít na podací místo jen s kódem, kdy by obsluha štítek vytiskla a nalepila na balík, tak jako to má např. Zásilkovna. Tento Váš způsob odesílání zásilek nezdá se mi ideální pro obyčejné lidi.
S pozdravem
Ivana Matějíčková

Odpověď

Odpovědět
balikdozahranici.cz 24.07.2023 10:09

Dobrý den,

nabízíme služby GLS, DPD a TOPTRANS kde si vozí štítek kurýr. U služeb TNT a Fedex si jej tiskne klient. Máte tedy na výběr jestli si vybere službu kde si štítek vozí kurýr či nikoliv. Evidentně jste si vybrala variantu kde je třeba štítek tisknout, ale variantu jste si zvolila sama. Více informací najdete v sekci - často kladené dotazy

Děkujeme

Tým balikdozahranici.cz.

zpětZpět
zpětZpět do výpisu všech dotazů
Vyzvednutí zásilky v ten samý den kdekoliv v ČR
Potřebuji odeslat balík do zahraničí online
a nejlevněji!

Rychlé kontakty

Nevíte si s něčím rady?
Kontaktujte nás.

730 779 988 Po-Pá 8:00-17:00

Sledování zásilky

pozadí světle modré krabice
ikona modrá bublina

1,000+

hodnocení služby

ikona palec hore modrá

80,000+

spokojených zákazníků

ikona modré krabice

100,000+

odeslaných zásilek ročne

Rychlé, snadné, kompetentní. Dostal jsem lepší cenovou nabídku než přímo u přepravců. Vysoce doporučeno.

Lukas M.

Jsem velmi spokojená, naše společnost využívá Vašich služeb již několik měsíců a vše funguje.

Michaela P.

Rychle, z Ostravy do Bruselu za 3 dny. Služba včasného vyzvednutí, aktualizace e-mailem, snadné sledování zásilky.

Renata Z.

Všechno šlo perfektně! Skvělé služby dobré ceny.

Artem R.

Odešlete zásilku, kamkoliv si jen vzpomenete

Novinky a akce na e-mail

Emailová adresaZadejte platný email
Oslavte s námi
Den matek
Máme pro vás dárek.
Slevový kód.
-5%
KOD: 
DENMATEK
close icon